torek, 16. januar 2018

Ne lezi mi v rit. To raje počni svojemu šefu

V stilu gospoda Misleja, ki pravi: "Ne mi lest, ne mi lest v podzavest...", sem dobil preblisk glede grde navade mojih sonarodnjakov in njihovih nežnih polovic. Rektalni pregledi ali vožnja tik ob zadnjem odbijaču avtomobila ni več tečno početje, temveč nevarno in jako, jako vsiljivo!

 V zadnjih letih in končno danes mi je ena od slabših lastnosti Slovencev "udarila na rdeče"! Neznosna želja voznika in voznice, da zleze skozi zadnja vrata v moj avtomobil meji na bolezensko stanje mnogih voznikov  in voznic naše dežele. Udiranje v mojo intimo, ki meji že na rektalni pregled, bi bilo po mojem treba ravno tako "ovrednotiti" s kaznijo. Tako kot poskušajo modri angeli zmanjšati uporabo telefonov med vožnjo.
Na kavi sprašujem kolege in kolegice kako se odzivajo na bolestno siljenje voznikov v zadnji del našega avtomobila. Čiščenje vetrobranskega stekla med vožnjo ali hitro zaviranje ne pomaga! Odpiram novo področje, za podelitev Nobelove nagrade - nagrada za prometne uspehe. Naš najboljši motokrosist naj ob tem  ne bo užaljen, če ne bo prišel v finale! Ko bomo vozili po slovenskih cestah ne da bi nam kdo silil z nosom avtomobila v auspuh našega pločevinastega člana družine, bomo dosegli najvišji nivo razvoja.
Ob tem odpiram prazen prostor za predloge, kako zadaj vozečih voznikov in tudi voznic odmakniti na varno razdaljo!

V tem času pa pripravljam svetlobni napis v stilu slovenske policije, ki se bo sprožil ob hitrem približevanju našemu avtu. Izpisalo se bo: Pozdravljen-a. Ne lezi mi v rit. To raje še naprej počni svojemu šefu. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar